Over mij

Het onderwerp “Over mij” vind ik altijd lastig te omschrijven, want hoe begin je en vergeet je niet iets te vertellen? Ik ga het proberen, maar mocht je nog iets missen over mij, vraag het gerust.

Mijn naam is Marleen Mulderij en ik ben geboren in 1982. In mijn jeugd hadden wij altijd huisdieren. Maar ook buitenshuis zocht ik de dieren altijd op.

Door mijn nicht maakte ik kennis met paarden. Vanaf dat ik 3 jaar oud was, mocht ik af en toe bij haar voorop zitten. Erg leuk vond ik dat, en ik was dan ook heel blij dat ik 1,5 jaar later op paardrijles mocht.

Toen ik 12 jaar oud was, mocht ik de geboorte van mijn pony Dino meemaken. Dit was zo’n mooie ervaring, die ga ik nooit meer vergeten!

Mijn passie voor het maken van sieraden met paardenhaar is ook bij Dino begonnen. Hij zou er in 2009 bijna niet meer zijn door ziekte, en daarom ging ik op zoek naar een sieraad waarbij ik een stukje van hem altijd bij me kon dragen. In mijn zoektocht kwam ik erachter dat zo’n sieraad behoorlijk prijzig was. Hierdoor ben ik zelf gaan knutselen en zo heb ik mijn eerste armband met paardenhaar gemaakt.

In 2019 heb ik een cursus leerbewerking gevolgd bij Vivian van Jeweleeches. Dit was al een aantal jaar een wens van mij. Het leek me geweldig om nog mooiere armbanden te kunnen maken en nog zoveel meer.

Met veel verdriet, maar met heel veel dierbare herinneringen, heb ik op 9 januari 2021 alsnog afscheid van Dino moeten nemen. ♥