Home

Welkom bij Eyanosa!

Mijn passie voor het maken van sieraden met paardenhaar is begonnen bij mijn eigen pony, hij zou er in 2009 bijna niet meer zijn en daarom wilde ik iets maken waarbij ik hem altijd bij mij zou dragen.

Omdat ik het erg leuk vind om sieraden te maken en het voor mij een hobby is, zijn de prijzen laag en zitten ook de verzendkosten bij het bedrag in. Ik wil graag dat iedereen een blijvende herinnering aan hun geliefde vriend(in) kan hebben. Daarom maak ik sieraden van metaal, verzilverd, sterling zilver of verguld. 

Er zijn meerdere vlechttechnieken waar u uit kunt kiezen. Ook is er de mogelijkheid om een bedel aan het sieraad te maken of een sieraad te vullen met hars. De sieraden met hars zijn geschikt voor haren van alle dieren maar ook met het haar van mensen en/of as. De keuzes zijn enorm dus als u zelf iets in gedachten heeft of misschien andere vragen, stuur gerust een bericht via het contactformulier.

Bedankt voor uw bezoek!

Kijk voor leuke acties en word lid op http://www.facebook.com/paardsieraad

5 months ago

7 months ago
Foto’s uit het bericht van Eyanosa

Het heeft even geduurd maar het was ook zo lastig, allemaal zulke mooie foto’s! Ik kon niet kiezen dus het zijn er drie geworden 😬.
Staat jouw foto erbij? Gefeliciteerd!! Stuur mij even een privebericht met welk sieraad je graag zou willen.

7 months ago

Oorstekers (echt zilver) 8mm met een wit/zilveren achtergrond en haren van een paard.

8 months ago

Winactie! Plaats jouw zomerse foto van jou dier. De prijs is een sieraad naar keuze. De winnaars maak ik 1 september a.s. bekend.

8 months ago
Foto’s uit het bericht van Eyanosa

Normaal maak ik eigenlijk alleen sieraden met haar van eigen paard. Maar voor het evenement van gister even een uitzondering gemaakt.

Ik heb deze haren ooit gekregen van iemand die geen sieraden met paardenhaar meer ging maken. Ze hebben altijd in de kast gelegen maar dat vind ik toch eigenlijk ook wel zonde.

Nu zijn er wat sieraden over. Heb je interesse stuur dan even een berichtje.
Armbandjes 10 euro, sleutelhangers 5 euro.

8 months ago
Foto’s uit het bericht van Eyanosa

Vandaag sta ik bij een super goed doel! https://www.facebook.com/events/2372296169717282/?ti=cl in Aalten. Kom gezellig langs.

« 4 of 8 »