Home

Welkom bij Eyanosa!

Mijn passie voor het maken van sieraden met paardenhaar is begonnen bij mijn eigen pony, hij zou er in 2009 bijna niet meer zijn en daarom wilde ik iets maken waarbij ik hem altijd bij mij zou dragen.

Omdat ik het erg leuk vind om sieraden te maken en het voor mij een hobby is, zijn de prijzen laag en zitten ook de verzendkosten bij het bedrag in. Ik wil graag dat iedereen een blijvende herinnering aan hun geliefde vriend(in) kan hebben. Daarom maak ik sieraden van metaal, verzilverd, sterling zilver of verguld. Zo is er voor iedereen een sieraad op maat.

Er zijn meerdere vlechttechnieken waar u uit kunt kiezen. Ook is er de mogelijkheid om een bedel aan het sieraad te maken of een sieraad te vullen met hars. De keuzes zijn enorm dus als u zelf iets in gedachten heeft of misschien andere vragen, stuur gerust een bericht via het contactformulier.

Bedankt voor uw bezoek en ik kijk er naar uit om u van dienst te zijn.

Kijk voor leuke acties en word lid op http://www.facebook.com/paardsieraad

 

2 months ago
Foto’s uit het bericht van Eyanosa

Het heeft even geduurd maar het was ook zo lastig, allemaal zulke mooie foto’s! Ik kon niet kiezen dus het zijn er drie geworden 😬.
Staat jouw foto erbij? Gefeliciteerd!! Stuur mij even een privebericht met welk sieraad je graag zou willen.

3 months ago

Oorstekers (echt zilver) 8mm met een wit/zilveren achtergrond en haren van een paard.

3 months ago

Winactie! Plaats jouw zomerse foto van jou dier. De prijs is een sieraad naar keuze. De winnaars maak ik 1 september a.s. bekend.

4 months ago
Foto’s uit het bericht van Eyanosa

Normaal maak ik eigenlijk alleen sieraden met haar van eigen paard. Maar voor het evenement van gister even een uitzondering gemaakt.

Ik heb deze haren ooit gekregen van iemand die geen sieraden met paardenhaar meer ging maken. Ze hebben altijd in de kast gelegen maar dat vind ik toch eigenlijk ook wel zonde.

Nu zijn er wat sieraden over. Heb je interesse stuur dan even een berichtje.
Armbandjes 10 euro, sleutelhangers 5 euro.

4 months ago
Foto’s uit het bericht van Eyanosa

Vandaag sta ik bij een super goed doel! https://www.facebook.com/events/2372296169717282/?ti=cl in Aalten. Kom gezellig langs.

4 months ago

25% korting op een sieraad met hars. Deze aanbieding is geldig t/m 31 juli a.s.

4 months ago

A.s. zaterdag sta ik bij onderstaand evenement voor het goede doel, wil je graag een sieraad laten maken dan zouden we hier je wensen kunnen bespreken en zou je het haar al bij mij achter kunnen laten.
Ik geef op deze dag een workshop sleutelhanger maken. (Opgeven kan via een pb)
Via de loterij zijn er ook armbandjes te winnen. En als extra kun je jou mailadres achterlaten om een echt zilveren sieraad te winnen.

Kom je ook?

5 months ago
Foto’s uit het bericht van Eyanosa

Ook nieuw zijn de engeltjes. De onderste kraal wordt gevuld met haar. € 5

5 months ago

Echt zilveren ketting, de hanger is gevuld met haren van een paard en een hond. Bij deze hanger zit geen achtergrond kastje, de rondjes zijn gevuld met een achtergrond in kleur. Maar dit kan ook open gelaten worden.

« 2 of 6 »