Workshops


Altijd al u eigen (herinnerings)sieraad of sleutelhanger met haar van uw paard of ander huisdier willen maken? Ik geef meestal workshops op locatie maar er kan ook een locatie afgehuurd worden in Toldijk (GLD). Meer informatie vind u hieronder beschreven, mocht u vragen hebben stel ze gerust.


 

Workshop Herinneringssieraden 

In deze workshop maak je een hanger (echt zilver of verzilverd) met haar van jou dier (eventueel een achtergrond) afgevuld met hars.

Hanger verzilverd (12mm) of verguld (14mm)  € 17,50 p.p

Hanger sterling zilver rond of hartje (10mm)  € 20,- p.p

Andere materialen zoals bv ringen, oorbellen zijn in overleg ook mogelijk.

Deze workshops wordt gegeven voor max. 8 personen. Het materiaal om een mooie hanger te maken zit bij de prijs inbegrepen.


 

Workshop met paardenhaar

Sleutelhanger  € 7,50 p.p

Armband met haar van eigen paard   € 15 euro p.p

Armband met leer en haar van eigen paard  € 17,50 p.p

Voor een workshop met meer dan 5 personen geldt een korting. (De korting is niet geldig bij een workshop in de gehuurde ruimte in Toldijk).

Bij de workshop is het materiaal wat je gebruikt om het gekozen product te maken inbegrepen. Versiering of bedels kunnen erbij gekocht worden .


Binnen een straal van 15 km van Hengelo GLD zijn de reiskosten inbegrepen. Woont u buiten de straal, dan komt er een bedrag voor reiskosten bij.  Neem gerust contact op voor meer informatie.